lauantai 14. kesäkuuta 2014

Timanttisukat

Käväisin synnyttämässä ja sairaalassa minulla oli mukana kerä 7-veljestä raitalankaa ihanissa karkki-väreissä. Tarvitsin työn, mihin riittää tuo yksi kerä ja on helppo tehdä ulkoa, koska vauva vaati huomiota melkein 24/7 . Rupesin tekemään timanttisukkia tällä ohjeella. Ohje löytyy myös laatijansa blogista Taimitarha.

Mukava yksinkertainen ohje, jos ei pysty seuraamaan mitään kaavioita. 
Alemmassa kuvassa värit ovat luonnollisen oikeat. Tämä on tähän mennessä ehkä suosikkini 7- veljestä raitalangoista. Ihmettelen miksi en ole ostanut sitä enempää kuin yhden kerän. Nyt sitä löytyy enää joistain netttikaupoista.


5 kommenttia:

 1. Vai käväisit ;-) Onneksi olkoon. Kumpiko tuli?

  VastaaPoista
 2. joo, meillä lapset syntyy niin nopeaan, että juuri ehditään sairaalaan. Kolmas ja viimeinen poika sekä lapsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kolmas ja "viimeinen" oli tyttö, kunnes neljäs yllätysvauva päätti tulostaan. Nyt on kolme poikaa ja tyttö :)...vannomatta paras.Itse oon kyllä päässyt yleensä seuraavana päivänä kotiin, mutta se vissiin riippuu sairaalasta ja tilanteesta, miten täyttä siellä on.

   Poista
 3. Hih, tuo kuulosti siltä kuin olisit käynyt vain pyörähtämässä:D Onnea koko perheelle! Mullekin kyllä nopeat synnytykset ovat tuttuja.

  VastaaPoista
 4. No, se pakolliset pari päivää piti olla sairaalassa, mutta lapsi (kuten edellinenkin) osasi viisaasti syntyä siten että aamulla päästiin yöunien jälkeen ajelemaan sairaalaan ja vauva syntyi samantien, niin pääsin jo kolmannen päivän alkupuolella pois. Olisin kyllä ollut valmis kotiin jo heti suoraan synnytyksestä, mutta eivät päästä, höh.

  VastaaPoista