sunnuntai 31. elokuuta 2014

Ketuttaa

Nyt kun näitä kettulapasia on jo ehtinyt melkein kaikki muutkin pyöräyttää puikoilta, niin piti minunkin ruveta siihen. Tämmöiset karkkilapaset on ollut jo ainakin vuoden päivät to-do-listalla, mutta nyt vasta pääsin niitä neulomaan. Olen ihan hullaantunut näihin.


Tosi mukava neuloa ja saan taas harjoitusta kirjoneuleisiin aika yksinkertaisella mallilla. 
Värit eivät kyllä ole mitään omia suosikkejani yhdistetynä... keltainen ja kirkkaanpunainen... mutta oikeastaan olen alkanut tykätä yhä enemmän näistä lapasista kun ne pikkuhiljaa valmistuu. Pakkohan niille on varmaan kaveriksi tehdä vielä villasukatkin... voi olla että kuluu muutama tovi kettukarkki aiheessa, koska ehkä joku saa miulta vielä joululahjaksikin kettukarkkisukat tai lapaset. Lapsille tietenkin olisi hauskaa tehdä myös jotain. Mutta voihan! Viime yönä vauvaa syöttäessä tuli roppakaupalla hyviä neuleideoita mieleen, juurikin lapsille. Ne kun tarviaisivat pipoja ja lapasia. Oikeastaan jo nyt pitäisi neuloa jokin ohuempi pipo syyskeleille.

Rupesimpa katselemaan kaupassa karkkihyllyäkin ihan uusin silmin, että josko saisi jotain inspiraatiota sieltä. Houkuttaisi neuloa muitakin karkkilapasia. Nythän on menossa joku Novitan  kilpailu jossa pitää suunnitella juuri karkkineuleita. https://www.pirkka.fi/karkkineule Itse en siihen osallistu  mutta odotan innolla mitä sieltä tulee. Varmaan jotain tosi herkkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti