torstai 25. joulukuuta 2014

Tuplalapaset

Osallistuin fb:n löysäpipoiset neulojat-ryhmässä JyJu 2015 haasteeseen… eli jouluyöstä juhannusyöhön asti on aikaa saada 20 neuletyötä tehtyä ja lankaa pitää kulua per työ vähintään 50g. En rehellisesti sanottuna usko että saan valmiiksi, mutta eipä tuota tiedä… lapasia ja sukkia neuloo kyllä aika nopeaan. Mieli tekisi neuloa jotain villatakkia, mutta jos aloitan sellaisen niin juhannusyöhön mennessä miulla on kasassa aivan varmasti alle tuon 20 työtä. En ota tätä niin vakavasti, mutta pitihän se osallistua kun en koskaan ole mihinkään neuleisiin liittyvään tempaukseen osallistunut.

Ensimmäisenä aloitin omalla ohjeella neulomaan tuplalapasia. Tässä vaiheessa vielä yksinkertainen on lapanen, mutta tarkoitus on neuloa vuori sisään. En tee onteloneuleena, vaikka sekin olisi kiva kokeilla. Jos vaikka toiset tuplat sillä sitten.  Lanka on Novitan nalle taikaa ja puikot 2,5. Tällä kertaa päätin kirjoittaa ohjeen jopa ylös! ja saatampa laittaa sen tänne blogiinkin vaikka eipä noissa nyt mitään ihmeellistä ole, mutta on sitten tallessa.29.12.14 Lapaset ovat vuoritusvaiheessa. Vuorilankana toimii Novitan wool. Aika psykedeelisen väriset, mutta onneksi tuo vuori jää piiloon.


Illalla sain vielä valmiiksi toisen lapasen. Lapasen sisäpuoli näyttää siis tältä


Nytpä tiedän millaiset lapaset teen seuraavaksi…. sellaiset pitsiset tuplapaset, joista näkyy tuo vuori läpi… mutta sitä ennen on jonossa vauvalle villaista liiviä ja parille ystävälle sukat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti