lauantai 17. toukokuuta 2014

Laukun ohjetta kivaan kesäkassiin (ei oma)

Raverlyssä törmäsin tämmöiseen kivaan ohjeeseen, jossa yhdistyy ompelu ja virkkaaminen.


 Ilmainen ohje täällä:http://www.gleefulthings.com/blog/?p=7142
 Itse en osaa oikein virkata mitään ihmeellisyyksiä, mutta tässä ei paljon vaadita. Mukava pikkuprojekti ja laukuille on aina tarvetta. Ja Hei! Tähän voikin kivasti käyttää jotain jämälankoja tai keriä joilla ei ole sen suurempaa käyttötarkoitusta..... pitäisiköhän ihan heti ruveta katselemaan jokin kiva kangas tuolta kaapista ja ruveta hommiin.

....Jatkoa: Innostuin tästä niin, että ompelin heti kassin ja ompeluohje oli kyllä ehkä paras ja selkein koskaan löytämäni ohje kassiin tai tuolaiseen pussiin... tämmöinen, ei niin osaava ompelijakin, teki sen puolessa tunnissa pika pikaa. Nyt pitäisi vielä valita lanka.... Luulin että minulla olisi paljonkin sopivia puuvillalankoja tuohon, mutta ohjeessa on käytetty worsted-vahvuista lankaa ja juuri niitä ei hirveän paljon ollutkaan. Tosin ei tuo virrkausohje nyt mikään mutkikas ole muuttaa ohuemmalle langalle, kun ei siinä ole silleen mitään erikoista, mutta nuo solmuhommelit voisi olla nätimmät paksummasta langasta. Tässä nyt mietin että mitä väriä näistä sitten laittaisi.


En tiedä onko noista nyt mikään oikein sopiva.... Ehkä joudun vielä etsimään jotain vartavasten. Jospa vaikka ompelisi toisen pussin, mikä sopii paremmin johonkin noista langoista. 

6 kommenttia:

 1. Kivan idean olet löytänyt...eikös vaaleanpunainen tai -vihreä kävis ihan ok...mutta se on niin makuasia. Lueskelen muutes sun blogia aktiivisesti. Sulla on kivoja käsitöitä :)

  VastaaPoista
 2. Tuota vihreetä miekii mietin.. tai sitten tuo kirjava. Kiva kun käyt lukemassa :)

  VastaaPoista
 3. Kiva kassin ohje. Vaalenpunaista minä aattelin, mutta vihreäkin on kiva.

  VastaaPoista
 4. No näyttää siltä että sun pitää tehdä yks joka väriä ;) Varmaan toi kirjavaki on kiva, samoja sävyjä kuin kankaassa. Mielenkiinnolla odotan lopputulosta.

  VastaaPoista
 5. Täytyi muuttaa hieman suunnitelmaa. En saa tuota virkattua reunusta oikean kokoiseksi millään.....Olen ihan surkea virkkaamaan minkään ohjeen mukaan jostain syystä. Keksin kuitenkin tänään jotain, millä saan sen virkatun osuuden helpommin tehtyä... työnalla siis vielä tämä. Ja tein muuten vielä toisenkin violetin sävyisen tuon sinisen kaveriksi. Katsotaan tuleeko niistä nyt ihan tuollaisia, mutta jotian tuon tyyppistä virkattua juttua kuitekin.

  VastaaPoista
 6. :) Hauska kuulla että muutkin soveltaa. Ittellä myös vähän samaa vikaa että ohjeesta kun virkkaa niin ei se oma käsiala vaan vastaa ohjetta ja sitten pitää säveltää jotain omasta päästä. Mielenkiinnolla odotan lopputulosta ;)

  VastaaPoista