keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Ilahduta bloggaajaa-haaste

No niin, sain blogielämäni ensimmäisen haasteen näppituntuma-blogin kirjoittajalta. Ilahduttaminen on iloinen asia, jota olisi syytä harrastaa mahdollisimman usein :) Siis en voinut olla ottamatta osaa tähän haasteeseen. 
Haaste on siis seuraavanlainen: 
Haasteen tarkoituksena olisi ilahduttaa kanssabloggaajia. Haaste on alun perin lähtöisin Tipulassa-blogista ja säännöt ovat seuraavat:
- Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän).
- Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!
- Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia.

Aion haastaa seuraavat bloggaajat:

-Henna Jokion, naapurikaupungin bloggaajan, Lankahelvetti-blogista  :) En ole häntä tavannut henkilökohtaisesti, mutta blogi kuuluu niihin, joita kurkkaan aina välillä. Ihana värikäs blogi!! Blogista huokuu Hennan värikäs?? (näin kuvittelen) persoona ja rakkaus neulomiseen ja lankoihin.

-Raitalammas-blogin kirjoittajan. Nappasin tuosta omista lukijoistani :) Kauniita käsitöitä runsain määrin mukavassa blogissa.

Ja jos vielä valitsen yhden....


tattadataaa...

Minna,my friend, makuja mukuloille-blogista. Blogia kirjoittaa ahkera, kekseliäs kahden pikkuisen äiti. Ruokien keksiminen lapsille on todellinen haaste, mutta näköjään se joltain käy helposti (ko?)


6 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta :) helppoa se ei ole, mutta koitan tehdä siitä mielekkäämpää. Taustatutkimuksella on merkitystä tässä asiassa :P

  VastaaPoista
 2. Heips, mä ihan unohdin kysyä sun osoitetta, että saan ilahdutuksen perille (sitten jossain vaiheessa, kun ennätän...). Joten laitatko osoitteesi mulle sähköpostiin nappituntuman_amria@yahoo.com

  Kiva, että tartuit haasteeseen! :)

  VastaaPoista
 3. http://makujamukuloille.blogspot.fi/2015/02/ilahdutushaaste.html :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos haasteesta! taidanpa ottaa sen vastaan :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos haasteesta! Mä olen tosi huono näissä haastejutuissa. Mun täytyy vielä harkita asiaa.

  VastaaPoista
 6. Ei haittaa vaikka ei ota haastetta vastaan. Itsekkin olen vähän huono kaikenlaisessa tämmöisessä ja esim. fb:n haasteissa. Mutta tähän otin osaa.. täytyy vaan muistaa myös lähettää ne ilahdutuspaketit.

  VastaaPoista