sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Kukkasukat

Nämä sukat olivat oikeasti joululahjasukat, mutta en millään kehdannut niitä antaa eteenpäin. Jätin kuvaamattakin, kun eivät oikein valmistuttuaan miellyttäneet ja harmitti vähän kun eivät vastaneet odotuksia... heitin heidät kaapin hyllylle piiloon. Kunnes... omat varpaat olivat ihan jäässä ja sukkia ei löytynyt mistään. Muistin sitten, että onhan miulla NE...kukkasukat, mitkä neuloin jouluna..


Kirjoneuleosuus on ihan kiva ja kauniskin, mutta tuo lörpötys nilkassa häiritsi niin, etten kehdannut antaa näitä lahjaksi. Tämmönen mie oon... Tuskinpa tuo nyt olisi haitannut lahjan saajaa.
Pikkasen jäi omaan jalkaani myös kärki löysäksi, kun ohjeen mukaan tein vaikka pienemmillä puikoilla neuloin. Ei istu sädekavennus millään. Yleensä käytän nauhakavennusta. Jos olisin tajunnut sovitella kesken neulomisen, olisin kaventanut tuota nilkkakohtaa pikkaisen.


No mutta nyt ne on käytössä, eikä pikkuviat haittaa. Ohje oli Novitan sivuilla nimellä: naisen kirjoneulesukat (nallesta). Itse käytin kolmosen puikkoja kuvassa ja 2,5 puikkoja muuten.


5 kommenttia:

  1. Hei! Mun blogissa on sulle haaste: http://amria2.vuodatus.net/lue/2015/02/ilahduta-bloggaajaa

    VastaaPoista
  2. Ei tuo pikku "lörpötys" haittaa mitään käytössä. Kaunis kirjoneule varsissa.

    VastaaPoista
  3. Joo, nyt kun olen käyttänyt noita, niin ei se lörpötys tosiaan haittaakkaan. Seuraavalla kerralla vähemmän kriittisellä otteella :)

    VastaaPoista