lauantai 15. helmikuuta 2014

Rakkain villatakkini-kirjatoive

Karisto : Rakkain villatakkini : 9789512357680

Lueskelin töissä uusinta TAITO-lehteä ja siellä oli esitelty kirja, minkä ehdottomasti haluaisin hankkia. Tosin vieläkään en ole löytänyt paikkaa jossa kirjan neulemalleja olisi voinut tutkailla ennen ostoa, mutta kuvittelen kirjan olevan sellainen, mikä täytyy hankkia. Vielä täytyy ehkä miettiä ja yrittää selvittää mitä tuo pitää sisällään.

Nyt tekisi mieli kyllä neuloa jotain isompaa... joku villatakki olisi kiva. Tämä Veera Välimäen villatakki haluttaisi tehdä http://www.ravelry.com/patterns/library/taskutakki 
Löytyy myös Välimäen kirjasta Lankaleikki.
En vain ole keksinyt mikä lanka olisi hyvä. Veera Välimäellä on paljon ihania neulemalleja Raverlyssä ja juuri siinä Lankaleikki-kirjassa, mutta langat niissä on toki aivan ihania ja haluaisin tehdä juuri niillä ohjeitten langoilla, mutta valitettavasti ovat osa minulle liian kalliita noin isoihin töihin. Yhdessä Silmukka satuja-blogissa  oli takki tehty Novitan Nallesta, mikä voisi olla ehkä ihan hyvä, mutta ajattelin jos löytäisin vielä jonkin pehmeämmän ja kesään paremmin sopivan langan.

Taskutakki_small2 Taskutakki-5_small2

Yksi vaihtoehto saattaisi olla Cascade Yarnsin Heritage 150  tuota lankaa haluasin muutenkin kokeilla johonkin työhön, mutta kävisikö se tuohon... ??

2 kommenttia:

  1. Tuo on kyllä ihana villatakki. Minunkin tekisi mieli neuloa se. Cascaden langat ovat ihania, kannattaa kokeilla.

    VastaaPoista
  2. Joo, tuo cascade on ollut mielessä jo pitkään. Täytyy ehkä laittaa jostain tilaukseen.

    VastaaPoista