maanantai 17. helmikuuta 2014

Sydänsukat ja lankaostojaKäväisin Lahdessa muutama viikko sitten Pitsi ja Palmikko nimisessä lankakaupassa. Sieltä tarttui muutama uusi tuttavuus kokeiltavaksi: Austermann Step calssic- sukkalankaa, jossa aloevera ja jojobaöljy-käsittelyt. Ihanan tuntuista lankaa. Ja Vieressä oleva liukuvärjätty on Jallow Magic, josta suunnitteilla jokin huivi ehkä kesäksi jos vain ehdin.


Tapion kaupasta taas tilasin sukkalankaa: Regian Extra Twist Merino tuo alemman kuvan kirjava ja muut ehkä  mielestäni parhaita sukkalankoja:  Drops Desig Fabelia. En voi sille mitään että tuossa langassa on kyllä hinta ja laatu kohdillaan. Itselläni kestänyt moitteettomana eräät sukat 5 vuotta kovassa käytössä ja usean pesun. Neulomatuntumakin on tosi hyvä.

 Tuosta vaaleanpuaisesta Fabelista sitten aloitinkin heti uutta sukkaa. Tämmöiset sydänsukat pitäisi tulla http://www.randomknits.net/archives/020808%20005.html 
Tosi kivat neuloa vaikka tv:tä katsellessa. Näistä tulee ihanat :) Ohjeen laatijan blogi löytyy täältä.
Linkki raverlyyn

2 kommenttia:

  1. Ihanan värisiä lankoja olet ostanut. Katselin kirjastossa tuota villatakki kirjaa, olisi pitänyt lainata.

    VastaaPoista
  2. Meidän paikkakunnan kirjastossa ei tuota kirjaa vielä tainnut olla, joten itselläni ei ole vieläkään mitään tietoa malleista. Kiva kun liityit lukijaksi :)

    VastaaPoista