perjantai 14. helmikuuta 2014

Sukkia

Päättelin kasan ihan tavissukkia. Enpä ole kummoinen valokuvaaja ja kuvat on otettu iltahämärässä huonossa valossa.. eipä tuota valoa kovin usein näe tähän aikaan vuodesta. Aamulla on hämärää ja harmaata sitten ollaan päivä työpaikalla keinovalossa ja puoli viideltä töistä lähtiessä on taas hämärää/pimeää. Tämä talvi on ollut kyllä tosi ankea...pelkää harmaata . Lumikolaa on tullut käytettyä tasan yhden kerran alkutalvesta. Tykkään talvesta, mutta tämä talvi imee kaiken energian.

Siirrytään sukkiin...

Näistä sinisistä sukista tykkään tosi paljon. Pehmeät ja melko ohuentuntuiset jalassa ja istuu erinomaisesti. Sukat on ihan perus ja lanka on ihana Novitan Tico Tico. Ja sitähän ei enää valmisteta....Voi Novita minkä teit.


Seuraava kuva on opetus siitä ettei mitään palmikko-tai muuta kuviota kannata tehdä kirjavasta langasta, mikäli haluaa sen kuvion näyttävän joltain. Kuvio peittyy langan kirjavuuteen, mutta ehkä tällä kertaa hyvä  niin, koska huomasin kuvatessa toisessa sukassa virheen yhdessä kohtaa.

 
Lanka on Novitan tämän kevään 2014 Nalle Taikaa. Ohje löytyy Novitan sivuilta: Naisen pitkät pitsineulesukat http://www.novita.fi/cms.php?cms_cname=neulemallisivu&nlm_id=95004
Valitettavasti ohje taitaa näkyä vain Novita-glubilaisille. Sukissa on kääntövarsi, minkä reunaan ompelin vielä pieniä lasihelmiä. Nämä sukat taitavat jäädä ihan kotikäyttöön, koska eivät ihan miellytä silmää.


Seuraavat kirjavat sukat ovat jämälangoista tehdyt, ihan perussukat omasta päästä. Lankoina kahta erilaista vanhempaa Novitan Nallea. Toinen on jonkin kukkaketoväri, mutta toista muista.1 kommentti: