lauantai 8. helmikuuta 2014

Tervetuloa!

Tämä blogi tulee käsittelemään vain neuleisiin, neulomiseen ja lankoihin liittyviä juttuja. Käytän tätä blogia itselleni muistiinpanopaikkana, mutta lukijatkin ovat tervetulleita ja otan mielelläni vastaan myös komentteja. Itse olen aloittanut neuleharrastuksen n. 7 vuotta sitten, joten ihan lapsen kengissä on tämä harrastus. Neulon joka päivä, ihan pakko! Neulominen on minulle ihanaa rentoutumista ja sillä on vähän niinkuin terapeuttinen vaikutus.
Rakastan lankoja ja toisten neuleblogeja tulee selattua harva se päivä. Yritän pitää omaa lankavaastoani melko pienenä, joten en tunnustaudu lankahamastraajaksi, mutta jotain pitää olla kotona jos inspiraatio iskee.
Neulon kaikenlaista, sukkia, pipoja, lapasia, villatakkeja... Neuleet valmistuvat aika hitaasti vallitsevasta elämäntilanteesta johtuen, mutta valmistuvat aikanaan. Monta projektia on menossa ja jonossa odottaa myös niin monta, etten edes jaksa kaikkia muistaa.. heh :) Raverly toimii muistamisessa hyvänä apuna.  Kannattaa tutustua siihen. Vaatii reksiteröitymisen mutta se on ilmaista.

Eipä tässä muuta tällä kertaa. Ensimmäisiä kuvia tulee, kunhan muistan minne oikein eilen laitoin sen kameran piiloon lapsilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti